Management.. Simply awesome





Haaaaa.. Nielah Network team yg membuat persembahan waktu company trip dkt Hong Kong.. Cakap jer pasal Management, mmg org x suke.. aku dlu pon menyampah dengar name management..

Kdang2 kene la rebel skit.. management tmpt dlu2 aku kerja tu kuat taichi.. ckp org bawah x mau dgr.. Dah habis tu, yg nk buat kerje dan akan implement kiteorg jugak kan? tapi situasi (bukan lagu bunkface) dkt company skrg lain .... jauh berbeza...

aku pon x pernah terpikir yang satu hari nanti aku akan berada di mana aku berada skrg.. sbb aku bukan anak org berada tapi rumah aku (i mean rumah uncle zul) ade beranda ok..

Jadi, gambar di atas diambil selepas persembahan on demand oleh semua staff yg ada pada gala dinner.. kire org request laaa... Kire kiteorg nie popular laa.. kan (perasan)?? Anyway, tgk muke kami yg kalah nie.. jelas cahaya2 keimanan terserlah.. hahaha.. muke riang la wei... muke perasan syok sendiri semua ada..

tapi ape kiteorg kesah,.. we had FUN!!! Lots of fun walaupon x minum Fanta pon malam tu.. hahahaha!!! dah2 nanti aku sambung lagi... Nk sambung buat kerja la apa lagi...

2 comments:

LiL.DeViL said...

What did u bought for me from Hong Kong?

p ;) said...

so nice...you guys got to go....Cis!!! damn jealous aku :(