aku sudah pulangggg!!!!

Dulu, aku rajin tulis blog.. Tapi sejak aku kenal FACEBOOK.. Aku lupa langsung.. Malas..
Semua ada.. Maybe btol cakap org, aku cepat teruja dgn bende2 yg baru.. Makin hari aku makin x paham dengan diri aku..

Kadang2, aku bercakap sorg.. Dan sekarang aku makin kerap cakap sorg2.. Sebab? Aku kene practice utk buat presentation daaa.. kang gagap depan client, mana la iklan mau masuk.. tadak iklan tadak komisen la kan? Btol tak? Arghh korg bukan paham pn.. mesti ko bace nie ko rase aku saiko layan bijik..

Tapi, setau aku.... Waktu aku mula2 tulis blog tu.. Mmg ramai org soh aku update.. Hari2 aku pikir ape nk tulis.. Sambutan pon agak memberangsangkan... Lama Kelamaan, minat tu makin beransur hilang.. Same macam org gile main kete la.. Kejap nk layan NA, kejap nk Turbo.. Sebab ape? Sebab x kenal diri.. BIle x kenal diri semua bende kite nak.. Maksud aku, akulah yang x kenal diri tu.. Bukan korg..

Dan buat pertama kalinya, aku rasa... aku nk campur adukkan Blog aku dgn Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.. Kenapa? Kadang2 aku rasa aku nie mcm menjadikan bahasa ibunda aku nie kelas kedua.. Sedangkan aku tgk bangsa lain cukup berbangga berbahasa bahasa ibunda dorg.. Contoh? Lu pikir la sendiri.. takkan semue bende aku nk suap?

Aku rasa,.. nie dah klimaks.. mesti korg nk teruskan membaca lagi.. Tapi.. aku suka buat org tertunggu2.. Feeling die lain macam.. karakter atau sifat2 tertentu kitalah yg akan buat orang2 sekeliling kita tertarik.. Baik laki atau pompuan.. atau pon laki yg pakai baju kurung yg masuk tandas pompuan tu.. xpon pompuan pakai baju laki masuk tandas laki.. Damn aku dah byk mengarut nie.. Merepek sambil makan kerepek..

Itu sahaja buat masa kini... nanti aku sambung lagi kisah mengarut aku nie.. Harap2 korg bersabar ye...

Dengan itu, aku nk habiskan entry aku kali nie dgn tagline aku yg paling aku suka and aku jadikan die sebagai main highlight dkt blog aku iaitu 'First Impression Last Forever".............................

3 comments:

huck: sempoi said...

wakakakkakakkaka!! ko dah masuk alam gila aku dah..

dah start cakap sorang2.. wakakakaka!! :P

Ariff Syafik Bin Zulkifli said...

of cozzzz la drekkkk.. haha

zulkifli mazaridis said...

ko kene mind control la derr..